logo design
   
  psikologjia
  video
 
Commenti su questa pagina:
Commento di Bashkim, 26/10/2008, alle 20:06 (UTC):
Aq shumë janë të lidhura bota psikike dhe ajo organike sa që ato praktikisht janë të pamundura pa njëra tjetren.

Commento di Bashkim, 26/10/2008, alle 20:04 (UTC):
Psikologjia na ndihmon që ta njohim botën shpirtërore e cila na rrethon, sepse kjo botë ndikon rrënjësisht në botën tonë organike. Kjo shkencë është kryevepër shkencore!Inserire un commento su questa pagina:
Il Suo nome:
Il Suo messaggio:

 
  visits 50739 visitatori (129858 hits) Pèrmbajtja e kèsaj faqe èshtè e tuteluar nga Copyright. KUJDES!!! Permbajtja e kesaj faqe eshte vetem ne nivel informative