logo design
   
  psikologjia
  Hipnozi simbolike
 

                                             HIPNOZI SIMBOLIKE

Hipnozi simbolike quhet ndryshe edhe si induktimi joverbal, i cili vjen me anè tè gjesteve,simboleve,dhe simbolizmave joverbale,kèto tè fundit falè domethenieve, sinjifikimit dhe tè sinjifikuarit do tè sjellin atè gjendje apo atè "shkallè tè hipnozit vigjilent"
                                                                  
                           


faqe ne permirsim

 
  visits 50739 visitatori (129862 hits) Pèrmbajtja e kèsaj faqe èshtè e tuteluar nga Copyright. KUJDES!!! Permbajtja e kesaj faqe eshte vetem ne nivel informative