logo design
   
  psikologjia
  Psikocinezi
 

Psikocinezi ose telecinesi eshte ai fenomen paranormal(jo normale) gjate te cilit nje individ eshte ne gjendje te veproj dhe te ndryshoj ambientin qe e rrethon, sipas disa menyrave te pa njohura nga shkenca. Menyra me intuitive per te percaktuar psikocinezin, eshte aftesia per te zhvendosur  objektet me anen e mendimit.

kjo faqe eshte ne permirsim....

 
  visits 50739 visitatori (129867 hits) Pèrmbajtja e kèsaj faqe èshtè e tuteluar nga Copyright. KUJDES!!! Permbajtja e kesaj faqe eshte vetem ne nivel informative