logo design
   
  psikologjia
  Psikofonia
 


Psikofonia eshte fenomeni i zerave misterioz, te cilet vijne nga burime te pa njohura, dhe qe mund te kapen e regjistrohen nga rregjistrator ose te perhapen nga mjetet radio-televizive. 
 Teknikat e perdorura per te mbledhur keto zera apo tinguj misterioz jane te shumta. Gjithashtu mbeshtetet fakti se mund te perdoren dhe aparate te thjeshta, si p.sh. nje rregjistrues i zakonshem. Lihet mikrofoni i ndezur per rethe 20-30 min naten, ne nje vend ku nuk vijne tinguj apo zhurma  nga levizje te  jashtme.

 

 
  visits 50739 visitatori (129868 hits) Pèrmbajtja e kèsaj faqe èshtè e tuteluar nga Copyright. KUJDES!!! Permbajtja e kesaj faqe eshte vetem ne nivel informative