logo design
   
  psikologjia
  Telepatia
                                                 telepatia

                                         
                                                       
Ne radhe te pare do te doja t'ju tregoje ate qe suposon fizika ne lidhje me telepatin.
Hipotizohet se ekzistojne particela apo grimca elementare te afta te memorizojn dhe te levizin me shpejtesine e mendimit duke automatizuar vete mendimin.
Telepatia eshte aftesia qe ka nje individ te arrije te komunikoj emocione, permbajtje mendimesh dhe gjendje shpirterore tek nje tjeter, nepermjet nje trasmetimi mendore shume te vecante, qe nuk ka te beje me asnje lloje  rruge komunikimi te perdorur deri tani. 
Ky term vine nga greqishtja e vjeter qe do te thote: telelarge, dhe
patiandjenje 
Fenomeni i telepatise eshte ai me i perhapuri apo ai me frekuent ne bashkesine e te gjithe dukurive paranormale. Mendohet deri atje sa disa  teza mbeshtesine faktin se njerzit primitive  te cilet si e dime ishin te pa afte te komunikonin gjuhesisht, te kene  perdorur telepatine,  si nje menyre komunikimi normal apo te perditshem.
Studimi i telepatis eshte i bazuar ne nje metod sasiore (quantity) e cila percakton sa here dhe me cilat karakteristika manifestohet apo ashfaqet ky fenomen.


kjo faqe eshrte ne permirsim...
 
  visits 50739 visitatori (129859 hits) Pèrmbajtja e kèsaj faqe èshtè e tuteluar nga Copyright. KUJDES!!! Permbajtja e kesaj faqe eshte vetem ne nivel informative